2018. február 07. 14:04 - Dharma LélekKözpont

Karmateremtő lila köd (helyett)...

Nos, gyakran fordul elő velünk, amikor feltesszük a kérdést magunknak:

Miért kell nekem ezzel az emberrel/helyzettel/ dologgal állandóan megküzdenem?

Hiszen folyamatosan kihozza belőlem az indulatot, az agressziót, a dühöt, a rossz érzéseket- mondjuk gyakran –az állatot.

Ilyenkor a negatív energiák uralnak bennünket, és nem mi az energiákat.

Éppen ezért vannak mellettünk ezek az emberek, vagy helyzetek, hogy megtanuljuk uralni az ösztönerőnket. Rávezetnek minket arra, hogyan cselekedjünk helyesen, ösztönlény helyett saját magunk legyünk.

Ezek az emberek a mestereink, ezek a helyzetek nagy tanítóink, mind azért került közel hozzánk, hogy elérhessük valódi életfeladatunkat, megszabadítson bennünket hozott karmánktól, általuk kerülhessünk egyre feljebb.

Megláttatják velünk azt, mit kell javítani magunkon, mely vonalon nem vagyunk még tökéletesek.

Ha megtartjuk ezeket a negatív energiákat, következő életünkben újabb feladatként keveredünk abba a helyzetbe, amit éppen most elutasítunk.

Tehát; vizsgáljuk meg azokat a helyzeteket, dolgokat, személyeket, akitől/amitől jelen életünkben magunkon kívül tudunk kerülni, keressük az érzés gyökerét, és szakítsuk ki magunkból.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eli-konyve.blog.hu/api/trackback/id/tr6713642502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása